OLI ESSENCIAL DE FARIGOLA 10 ml

OLI ESSENCIAL DE FARIGOLA 10 ml

Subscriu-te i gaudeix de 15% dte. en la teva pròxima comanda. Registra't i rep un REGAL DE BENVINGUDA en la teva primera compra online.
PARTICIPA al nou SORTEIG i rep un regal segur.
Mostres de cortesia | Enviament gratis a partir de 60€ | Lliurament en 24/48h en Península i Balears

OLI ESSENCIAL DE FARIGOLA 10 ml

49,80 €
En estoc

L'Oli Essencial de Farigola o Thymus vulgaris (thyme) oil té dues grans qualitats: una forta acció estimulant general i una notable capacitat bactericida. Regenera l'energia del cos i aporta vitalitat i coratge.

  • Descripción
  • Polarity

La Farigola (Thymus vulgaris) és una planta nativa de l'Europa Mediterrània àmpliament cultivada com a herba culinària, encara que també ha estat utilitzada com a planta medicinal durant centenars d'anys. Es tracta d'una de les primeres plantes medicinals utilitzades a la fitoteràpia occidental, emprada en afeccions respiratòries, problemes digestius i prevenció i tractament de les infeccions.

A l'Antiguitat els boscos de farigola es consideraven sagrats. El seu perfum era considerat l'alè de Zeus i entrava en la combinació de l'anomenat “ramell dels déus”. Aquest ramell havia de recollir-se a l'alba, quan les plantes encara es trobaven banyades per la rosada, i estava constituït per romaní, menta i farigola, al qual s'afegia a la nit una branqueta d'hisop. Tot plegat es lligava amb tres fils d'herba trenats. Es creia que si es penjava aquest ram en una habitació, atreia la felicitat i la salut.

L'oli essencial s'obté per destil·lació aquosa o al vapor a partir de les fulles i brots florals frescos o parcialment dessecats. L'oli essencial de Farigola combina molt bé amb els olis essencials d'eucaliptus, arbre de te, llimona, lavanda i pi.

A nivell cosmètic, és un potent antisèptic, antiinflamatori, antioxidant i antimicrobià. Ha utilitzat en la fabricació de sabons. Té propietats protectores de la pell i dels cabells dels processos oxidatius, a més posseeix activitat purificant.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: dermoprotector, regenerador i tònic.

A Nivell Terapèutic: antireumàtic, antiespasmòdic, bactericida, cardíac, carminatiu,cicatritzant, diürètic, emenagog, expectorant, hipertensor, insecticida, estimulant i vermífug.

A Nivell Psicològic:regenera l'energia del cos aportant vitalitat i coratge.

És un w Oli essencial que destaca per les seves extraordinàries propietats antibiòtiques,antisèptiques i desinfectants. Potent regenerador cel·lular el que ho fa indicat per tractar una gran diversitat d'afeccions de la pell. A incloure a les fórmules magistrals d'oli de massatge per a persones que es troben en situacions de debilitat i cansament general, ja que ajuda a recuperar la vitalitat, contribueix a pal·liar l'envelliment de l'organisme i estimula la regeneració de l'energia o txi.

>

YANG

Etimològicament, significa "vessant de la muntanya assolellada".

L'energia yang és centrípeta, compacta, aglutina, reuneix, dona unitat i força. Està connectada amb el sol, la força, la unitat, la masculinitat, la calor, el foc, el control, la rapidesa, el moviment, l'energia...

Quan una persona té un excés de força yang al cos, té massa calor, massa foc: es produeix un hiperfuncionament i cal reequilibrar-lo amb l'aportació d'energia yin per tornar al benestar i l'harmonia. Una persona de caràcter yang tendeix a ser impulsiva, segura de si mateixa, amb tendència al lideratge, competitiva, poc tolerant, exacta i concreta.

El benestar es defineix com un equilibri entre el yin i el yang. Un desequilibri és el resultat d'una deficiència o un excés d'energia yin o d'energia yang. L'òptim és aconseguir que l’organisme s'adapti a les condicions canviants, mantenint l'equilibri entre aquestes dues energies oposades i complementàries.

Fixa't en els símbols següents que trobaràs al nostre packaging:

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yang.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yang, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yin.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin-yang, és a dir, adequat per contrarestar tant desequilibris yin com yang.

THYMUS VULGARIS (THYME) OIL, LINALOOL*, LIMONENE*, GERANIOL*, EUGENOL*. * Components naturals dels olis essencials.

Instruccions d’ús: Ús tòpic. Perfum per diluir en una base portadora. Recomanació màxima: 1% (ús facial) i 3% (ús corporal).

Instruccions d'ús: És un producte únicament d'ús extern.

Des de molt antic són conegudes les propietats medicinals de la Farigola. Els nostres avantpassats, davant dels catarros, les congestions nasals o de coll, respiraven els bafs de les plantes medicinals com la Farigola. Es deia que a més d'aclarir les vies respiratòries, ajudava a enfortir el sistema immunitari.

Podem utilitzar la següent sinergia al nostre difusor Matraz, per emular l'aroma a neteja i purificació d'antany: 3 gotes de Farigola, 3 gotes de Pi i 3 gotes d'Eucaliptus i 3 gotes de Ginebre.

PROPORCIONS PER A BARREGES:

  • Ús Facial: recomanem una proporció del 99% d'Oli Portador més l'1% d'Oli Esencial. Això es tradueix en 2 gotes d'oli essencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Ús Corporal: recomanem una proporció del 97% d'Oli Portador més el 3% d'Oli Esencial, la qual cosa suposa 6 gotes d'Oli Esencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Difusor: es recomana la utilització de difusors sense calor com el Matraz d'ALQVIMIA, ja que la calor modifica les propietats dels olis essencials. Utilitzar màxim de 10 gotes de Preparat d'Olis Essencials al difusor.

    Banyera: diluir un màxim de 10-15 gotes de Preparat d'Olis Essencials en una petita quantitat de llet (vegetal o animal), iogurt, mel, sal o Gel de Bany. Això és degut a que els olis essencials no són solubles en aigua i necessiten un vehicle per poder dissoldre's a la banyera.

    Inhalació amb Vapor: aplicar 5 gotes com a màxim de Preparat d'Olis Essencials sobre un cassó d'aigua calenta amb aproximadament 1-2 litres d'aigua, i realitzar inhalacions cobrint el cap i el cassó amb una tovallola, per mantenir el vapor durant més temps.

    Sauna: diluir 2 gotes com a màxim del Preparat d'Olis Essencials per cada 500ml utilitzats a la sauna.

    Spray ambientador: es recomana l'ús de l'Aigua de Colònia Anti-Stress d'Alqvimia.

Experimenta un
profundo bienestar
en armonía
y conexión

Hem trobat altres productes que et poden agradar!