Oli essencial de Lavanda 10 ml

Oli essencial de Lavanda 10 ml

Obsequi d'un necesser d'estiu i un travel size 30 ml a una comanda superior a 120€.
Subscriu-te i gaudeix de un 15% dte. en la teva pròxima comanda. Registra't i rep un REGAL DE BENVINGUDA en la teva primera compra online.
Mostres de cortesia | Enviament gratis a partir de 60€ | Lliurament en 24/48h en Península i Balears

Oli essencial de Lavanda 10 ml

Utilitzem Trusted Shops com a proveïdor de serveis independent per a recopilar valoracions. Trusted Shops ha pres mesures per a garantir que es tracta de valoracions autèntiques. Més informació.
43,80 €
En estoc

L'Oli Essencial de Lavanda, de nom científic Lavandula angustifolia (Lavender) oil, s'obté de la destil•lació al vapor de sumitats florals fresques i és un dels Olis Essencials més versàtils i utilitzats. Equilibra les emocions i les pells alterades.

  • Descripción
  • Polarity

L'oli Essencial de Lavanda equilibra les emocions alterades i genera pau i harmonia, purifica l'ambient de males vibracions i energies. Afavoreix el desenvolupament espiritual, integrant l'espiritualitat a la vida quotidiana.

El seu nom ve del llatí "lavare" que significa purificar. La planta és originària de les muntanyes properes al Mediterrani. Avui es cultiva a moltes parts del món, especialment a França, Bulgària, Rússia i Espanya. Dioscórides la recomanava ja a l'antiga Grècia i Santa Hildegarde von Binen deia que ajudava a mantenir un caràcter i una actitud pura. És un dels Olis Essencials més versàtils i utilitzats. Per obtenir 1 kg d'oli essencial de Lavanda, calen 250 kg de flors fresques acabades de collir.

Un dels 12 olis essencials bàsics per començar a treballar amb aromateràpia.

Un dels més grans dermoprotectors que hi ha, ideal per a diferents tipus d'afeccions cutànies, amb efecte equilibrant de les pells greixoses i propietats regeneradores dels teixits. Indispensable en qualsevol fórmula d'oli de massatge encaminada a assolir un equilibri emocional i una sensació de pau interior.

Nivell Cosmètic: dermoprotector, regenerador, desodorant, calmant, equilibrant.

Nivell Terapèutic: analgèsic, antidepressiu, antireumàtic, diürètic, bactericida,antiinflamatori, calmant, desinfectant.

Nivell Emocionals: equilibra emocions, purifica i ajuda a agafar el son.

YIN

Etimològicament, significa "vessant de la muntanya que li dona l'ombra". L'energia yin és expansiva, lenta, centrífuga. És l'energia que està connectada amb el fred, l'aigua, la lluna, la feminitat, la relaxació, l’interior, la dispersió, la intuïció, la creativitat. Un cos yin tendeix a estar prim, no reté les cèl·lules grasses (adipòcits) sinó que les elimina.

Les persones amb tendència a yin tendeixen a l'espiritualitat: són creatives, artístiques, imaginatives, comprensives i hipersensibles.

El benestar es defineix com un equilibri entre el yin i el yang. Un desequilibri és el resultat d'una deficiència o un excés d'energia yin o d'energia yang. L'òptim és aconseguir que l’organisme s'adapti a les condicions canviants, mantenint l'equilibri entre aquestes dues energies oposades i complementàries.

D'aquesta manera, per als desajustos per un excés d'energia yin, es recomana utilitzar productes Alqvimia amb una polaritat o cara energètica més yang.

Fixa't en els símbols següents que trobaràs al nostre packaging:

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yang.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yang, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yin.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin-yang, és a dir, adequat per contrarestar tant desequilibris yin com yang.

LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, GERANIOL*, COUMARIN*. * Components naturals dels olis essencials.

Instruccions d’ús: Ús tòpic. Perfum per diluir en una base portadora. Recomanació màxima: 1% (ús facial) i 3% (ús corporal).

Precaucions: Ús tòpic. Eviteu el contacte amb els ulls i altres àrees sensibles. Manteniu-lo fora de l'abast dels infants. Durant l'embaràs, la lactància o qualsevol tractament mèdic, consulteu el metge abans d’usar-lo. Alguns olis essencials són fotosensibilitzadors: no us exposeu al sol després de fer-los servir. Conserveu-lo en un lloc fresc (< 25 ºC) i sec, protegit de la llum. Inflamable.

En casos d'Acne: a 15ml de jojoba i hi afegirem 3 gotes d'Oli Essencial de Lavanda, 1 gota d'Arbre del te i 1 gota de Ginebre. Aplicar cada nit com a sèrum.

PROPORCIONS PER A BARREGES:

  • Ús Facial: recomanem una proporció del 99% d'Oli Portador més l'1% d'Oli Esencial. Això es tradueix en 2 gotes d'oli essencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Ús Corporal: recomanem una proporció del 97% d'Oli Portador més el 3% d'Oli Esencial, la qual cosa suposa 6 gotes d'Oli Esencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Difusor: es recomana la utilització de difusors sense calor com el Matraz d'ALQVIMIA, ja que la calor modifica les propietats dels olis essencials. Utilitzar màxim de 10 gotes de Preparat d'Olis Essencials al difusor.

    Banyera: diluir un màxim de 10-15 gotes de Preparat d'Olis Essencials en una petita quantitat de llet (vegetal o animal), iogurt, mel, sal o Gel de Bany. Això és degut a que els olis essencials no són solubles en aigua i necessiten un vehicle per poder dissoldre's a la banyera.

    Inhalació amb Vapor: aplicar 5 gotes com a màxim de Preparat d'Olis Essencials sobre un cassó d'aigua calenta amb aproximadament 1-2 litres d'aigua, i realitzar inhalacions cobrint el cap i el cassó amb una tovallola, per mantenir el vapor durant més temps.

    Sauna: diluir 2 gotes com a màxim del Preparat d'Olis Essencials per cada 500ml utilitzats a la sauna.

    Spray ambientador: es recomana l'ús de l'Aigua de Colònia Anti-Stress d'Alqvimia.

Experimenta un
profundo bienestar
en armonía
y conexión

Hem trobat altres productes que et poden agradar!