Essencial d'Encens (Frankincense) 10 ml

Essencial d'Encens (Frankincense) 10 ml

10€ de descompte a una comanda superior a 100€: codi SUMMER10
Obsequi d'un necesser d'estiu i un travel size 30 ml a una comanda superior a 130€.
Subscriu-te i gaudeix de un 15% dte. en la teva pròxima comanda. Registra't i rep un REGAL DE BENVINGUDA en la teva primera compra online.
Mostres de cortesia | Enviament gratis a partir de 60€ | Lliurament en 24/48h en Península i Balears

Essencial d'Encens (Frankincense) 10 ml

Utilitzem Trusted Shops com a proveïdor de serveis independent per a recopilar valoracions. Trusted Shops ha pres mesures per a garantir que es tracta de valoracions autèntiques. Més informació.
53,20 €
En estoc

L'Oli Essencial d’Encens, conegut també com Frankincense o Boswellia carterii oil nodreix en profunditat, regenera les pells madures i seques i aporta un extra de llum i vitalitat. Adequat per a la meditació, eleva i purifica la ment.

  • Descripción
  • Polarity

Des de l'Antiguitat s'ha fet servir com a ambientador ia causa de les seves propietats calmants que indueixen a una respiració més lenta que afavoreix la meditació. A més, és molt utilitzat en cosmètica i perfumeria ja que actua com a antisèptic, astringent, cicatritzant i equilibrador. El seu poder tonificant el fa especialment útil per a pells amb acne o envellides perquè ajuda a eliminar el to apagat de la pell i preveu l'aparició d'arrugues.

És adequat per a la meditació, uneix cos i ment en una sola energia, alhora que afavoreix l'estabilitat emocional, donant coratge i combatent els estats d'ansietat.

Aquest Oli Esencial té propietats cicatritzants i regeneradores.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: regenerador, antiarrugues, antiedat, tònic, rejovenidor.

A Nivell Terapèutic: cicatritzant, diürètic, emenagog, expectorant i sedant.

A Nivell Psicològic: apaivaga la respiració, convida a la meditació. Gran connector espiritual.

Un dels olis essencials bàsics per al tractament de la pells madures i desnodrides, per les seves propietats regeneradores i reafirmants. Així mateix, un dels grans olis essencials purificadors dambients. També, juntament amb la mirra i el sàndal, és adequat per a la meditació ja que eleva i purifica la ment.

YANG

Etimològicament, significa "vessant de la muntanya assolellada".

L'energia yang és centrípeta, compacta, aglutina, reuneix, dona unitat i força. Està connectada amb el sol, la força, la unitat, la masculinitat, la calor, el foc, el control, la rapidesa, el moviment, l'energia...

Quan una persona té un excés de força yang al cos, té massa calor, massa foc: es produeix un hiperfuncionament i cal reequilibrar-lo amb l'aportació d'energia yin per tornar al benestar i l'harmonia. Una persona de caràcter yang tendeix a ser impulsiva, segura de si mateixa, amb tendència al lideratge, competitiva, poc tolerant, exacta i concreta.

El benestar es defineix com un equilibri entre el yin i el yang. Un desequilibri és el resultat d'una deficiència o un excés d'energia yin o d'energia yang. L'òptim és aconseguir que l’organisme s'adapti a les condicions canviants, mantenint l'equilibri entre aquestes dues energies oposades i complementàries.

Fixa't en els símbols següents que trobaràs al nostre packaging:

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yang.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yang, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yin.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin-yang, és a dir, adequat per contrarestar tant desequilibris yin com yang.

BOSWELLIA CARTERII OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, BENZYL BENZOATE*. * Components naturals dels olis essencials.

Instruccions d’ús: Ús tòpic. Perfum per diluir en una base portadora. Recomanació màxima: 1% (ús facial) i 3% (ús corporal).

Precaucions: Ús tòpic. Eviteu el contacte amb els ulls i altres àrees sensibles. Manteniu-lo fora de l'abast dels infants. Durant l'embaràs, la lactància o qualsevol tractament mèdic, consulteu el metge abans d’usar-lo. Alguns olis essencials són fotosensibilitzadors: no us exposeu al sol després de fer-los servir. Conserveu-lo en un lloc fresc (< 25 ºC) i sec, protegit de la llum. Inflamable.

Per obtenir un meravellós elixir antiarrugues, feu-vos un preparat per a massatge facial afegint a 17 ml d'Oli d'Avellanes 1 gota de cadascun dels Olis Essencials següents: Encens, Taronja i Mirra.

PROPORCIONS PER A BARREGES:

  • Ús Facial: recomanem una proporció del 99% d'Oli Portador més l'1% d'Oli Esencial. Això es tradueix en 2 gotes d'oli essencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Ús Corporal: recomanem una proporció del 97% d'Oli Portador més el 3% d'Oli Esencial, la qual cosa suposa 6 gotes d'Oli Esencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Difusor: es recomana la utilització de difusors sense calor com el Matraz d'ALQVIMIA, ja que la calor modifica les propietats dels olis essencials. Utilitzar màxim de 10 gotes de Preparat d'Olis Essencials al difusor.

    Banyera: diluir un màxim de 10-15 gotes de Preparat d'Olis Essencials en una petita quantitat de llet (vegetal o animal), iogurt, mel, sal o Gel de Bany. Això és degut a que els olis essencials no són solubles en aigua i necessiten un vehicle per poder dissoldre's a la banyera.

    Inhalació amb Vapor: aplicar 5 gotes com a màxim de Preparat d'Olis Essencials sobre un cassó d'aigua calenta amb aproximadament 1-2 litres d'aigua, i realitzar inhalacions cobrint el cap i el cassó amb una tovallola, per mantenir el vapor durant més temps.

    Sauna: diluir 2 gotes com a màxim del Preparat d'Olis Essencials per cada 500ml utilitzats a la sauna.

    Spray ambientador: es recomana l'ús de l'Aigua de Colònia Reina d'Egipte.

Experimenta un
profundo bienestar
en armonía
y conexión

Hem trobat altres productes que et poden agradar!