Oli essencial de Romaní 10 ml

Oli essencial de Romaní 10 ml

Obsequi d'una màscareta facial Rejuvenate a una comanda superior a 80€. I dos màscaretas facials en una comanda superior a 160€
Subscriu-te i gaudeix de un 15% dte. en la teva pròxima comanda. Registra't i rep un REGAL DE BENVINGUDA en la teva primera compra online.
Mostres de cortesia | Enviament gratis a partir de 60€ | Lliurament en 24/48h en Península i Balears

Oli essencial de Romaní 10 ml

Utilitzem Trusted Shops com a proveïdor de serveis independent per a recopilar valoracions. Trusted Shops ha pres mesures per a garantir que es tracta de valoracions autèntiques. Més informació.
40,20 €
En estoc

Oli energètic, la seva fragància transporta i dona entusiasme i confiança en un mateix. El romaní en si és una planta purificadora de caràcter eminentment solar.

  • Descripción
  • Polarity

El romaní és una planta originària de la Mediterrània però actualment creix a moltes zones d'Europa, Nord d'Àfrica, Orient Mitjà i Califòrnia. El seu nom ve del llatí Rosmarinus que significa Rosa del Mar. A l'antic Egipte es cremaven les branques amb encens i es col·locaven sobre els cossos dels faraons difunts per ajudar-los a buscar una nova vida millor. Els grecs dedicaven al romaní a Apol·lo, déu del sol, de la medicina, la música, la poesia i les profecies. Per als romans era sagrat i se'l considerava un símbol de lleialtat, de coneixement de la mort, de record i de la intel·ligència. També era un símbol de l'amor i de l'amistat. Es considerava que el romaní donava el poder de concentració, activava la memòria i afavoria el record.

El romaní és una planta que porta bona sort i que protegeix davant de les energies negatives. El romaní és un símbol de l'amor i l'amistat, es considerava que donava el poder de la concentració, activava la memòria i afavoria el record. Porta bona sort i protegeix davant de les energies negatives.

El nostre Oli Essencial de Romero o Rosmarinus officinalis leaf oil, s'obté destil·lant les fulles i les sumitats florals, i conté propietats beneficioses per al cos i la ment.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: l'Oli Essencial de Romero és astringent, tònic vitalitzant,estimula la microcirculació, afavoreix el creixement dels cabells i la regeneració. A més, ajuda a millorar l'estat de les varius i les aranyes vasculars; és un reparador de teixits i oxigenador.

A Nivell Terapèutic: és un oli essencial carminatiu, digestiu, diürètic, emenagog, hepàtic, hipertensor, rubefaent, estimulant i sudorífer. És un estimulant del sistema circulatori i un tònic energètic general.

A Nivell Psicològic: l'Oli Essencial de Romero és un estimulant de l'energia vital, afrodisíac masculí. El romaní fomenta la gratitud i millora l'actitud davant dels detalls de la vida, connecta amb l'energia solar i és ideal per a les persones desvinculades amb la natura. Aporta optimisme i ajuda a veure el got mig ple i no pas mig buit.

YANG

Etimològicament, significa "vessant de la muntanya assolellada".

L'energia yang és centrípeta, compacta, aglutina, reuneix, dona unitat i força. Està connectada amb el sol, la força, la unitat, la masculinitat, la calor, el foc, el control, la rapidesa, el moviment, l'energia...

Quan una persona té un excés de força yang al cos, té massa calor, massa foc: es produeix un hiperfuncionament i cal reequilibrar-lo amb l'aportació d'energia yin per tornar al benestar i l'harmonia. Una persona de caràcter yang tendeix a ser impulsiva, segura de si mateixa, amb tendència al lideratge, competitiva, poc tolerant, exacta i concreta.

El benestar es defineix com un equilibri entre el yin i el yang. Un desequilibri és el resultat d'una deficiència o un excés d'energia yin o d'energia yang. L'òptim és aconseguir que l’organisme s'adapti a les condicions canviants, mantenint l'equilibri entre aquestes dues energies oposades i complementàries.

Fixa't en els símbols següents que trobaràs al nostre packaging:

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yang.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yang, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yin.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin-yang, és a dir, adequat per contrarestar tant desequilibris yin com yang.

ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, EUGENOL* . * Components naturals dels olis essencials.

Instruccions d’ús: Ús tòpic. Perfum per diluir en una base portadora. Recomanació màxima: 1% (ús facial) i 3% (ús corporal).

Precaucions: Ús tòpic. Eviteu el contacte amb els ulls i altres àrees sensibles. Manteniu-lo fora de l'abast dels infants. Durant l'embaràs, la lactància o qualsevol tractament mèdic, consulteu el metge abans d’usar-lo. Alguns olis essencials són fotosensibilitzadors: no us exposeu al sol després de fer-los servir. Conserveu-lo en un lloc fresc (< 25 ºC) i sec, protegit de la llum. Inflamable.

Àmpliament utilitzat per les cultures més antigues, hi ha registrats molts remeis casolans que utilitzaven la planta i l'oli essencial de Romero, per exemple:

Els massatges amb Romero eren usats per a la fatiga física i mental: Aplicaven barreges d'olis vegetals, com la Jojoba, enriquits amb Oli Essencial de Romero, de vegades combinat amb Oli essencial de Mandarina i de Llimona.

També aplicaven l'Alcohol de Romero a manera de fregues, per activar la circulació i combatre la fatiga donant una nova energia i vitalitat.

PROPORCIONS PER A BARREGES:

Ús Facial: recomanem una proporció del 99% d'Oli Portador més l'1% d'Oli Esencial. Això es tradueix en 2 gotes d'oli essencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.

Ús Corporal: recomanem una proporció del 97% d'Oli Portador més el 3% d'Oli Esencial, la qual cosa suposa 6 gotes d'Oli Esencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.

Difusor: es recomana la utilització de difusors sense calor com el Matraz d'ALQVIMIA, ja que la calor modifica les propietats dels olis essencials. Utilitzar màxim de 10 gotes de Preparat d'Olis Essencials al difusor.

Banyera: diluir un màxim de 10-15 gotes de Preparat d'Olis Essencials en una petita quantitat de llet (vegetal o animal), iogurt, mel, sal o Gel de Bany. Això és degut a que els olis essencials no són solubles en aigua i necessiten un vehicle per poder dissoldre's a la banyera.

Inhalació amb Vapor: aplicar 5 gotes com a màxim de Preparat d'Olis Essencials sobre un cassó d'aigua calenta amb aproximadament 1-2 litres d'aigua, i realitzar inhalacions cobrint el cap i el cassó amb una tovallola, per mantenir el vapor durant més temps.

Sauna: diluir 2 gotes com a màxim del Preparat d'Olis Essencials per cada 500ml utilitzats a la sauna.

Spray ambientador: es recomana l'ús de l'Aigua de Colònia Anti-Stress d'Alqvimia.

Experimenta un
profundo bienestar
en armonía
y conexión

Hem trobat altres productes que et poden agradar!