OLI ESSENCIAL DE PI 10 ml

OLI ESSENCIAL DE PI 10 ml

Obsequi d'una màscareta facial Rejuvenate a una comanda superior a 80€. I dos màscaretas facials en una comanda superior a 160€
Subscriu-te i gaudeix de un 15% dte. en la teva pròxima comanda. Registra't i rep un REGAL DE BENVINGUDA en la teva primera compra online.
Mostres de cortesia | Enviament gratis a partir de 60€ | Lliurament en 24/48h en Península i Balears

OLI ESSENCIAL DE PI 10 ml

Utilitzem Trusted Shops com a proveïdor de serveis independent per a recopilar valoracions. Trusted Shops ha pres mesures per a garantir que es tracta de valoracions autèntiques. Més informació.
49,80 €
En estoc

L'Oli Essencial de Pi o Pinus sylvestris leaf oil ajuda a preservar la integritat de la pell i dels cabells enfront dels processos oxidatius i a millorar la circulació general.

  • Descripción
  • Polarity

El aceite esencial de pino es conegut des de hace mucho por nuestros antepasados ??que, antiguamente, inhalaban este aceite esencial procedente de los climas nòrdicos para beneficiarse de su acción balsámica en los bronquios. Crece en la montaña, en suelos arenosos o de gravilla. Presenta una corteza gris púrpura, fulles aciculares rígidas, amb flors macho amarillas i flores hembra rojas, i un cono ovoide verd que té al marró en estat de madur.

El aroma de pi ajuda a millorar la respiració, desinfectar les vies respiratòries i purificar l'aire en ambient de fumadors. Tenen nombroses aplicacions en cosmètica. És un potent antisèptic. Desinfectant adequat per a banys de pastissos, banys d'assentament, etc. També és antiinflamatori, desodorant i refrescant. Útil en els banys per refrescar la pell i prevenir i calmar els trastorns respiratoris o barrejat amb cera d'abelles o oli de jojoba per a friccions del tórax. En aceites para masaje tiene acción calmada y analgésica, mejorando la circulación.

Entre les seves propietats i beneficis destacan:

A Nivel Cosmètic: desodorant, dermoprotector, tònic.

A Nivel Terapéutico: antimicrobiano, antineurálgico, antireumàtic, antiviral, diurètic,expectorant, hipertensor, insecticida, rubefaciente, estimulant.

A Nivel Psicológico: estimulante de la corteza adrenal, la circulación y el Sistema Nervioso Central (SNC), revitalizante.

Un dels olis essencials d'elecció en la formulació d'olis corporals per al tractament de les afeccions de les vies respiratòries, per les seves propietats balsàmiques. A combinar amb menta, eucalipto, tomillo i petit-grain.

YANG

Etimològicament, significa "vessant de la muntanya assolellada".

L'energia yang és centrípeta, compacta, aglutina, reuneix, dona unitat i força. Està connectada amb el sol, la força, la unitat, la masculinitat, la calor, el foc, el control, la rapidesa, el moviment, l'energia...

Quan una persona té un excés de força yang al cos, té massa calor, massa foc: es produeix un hiperfuncionament i cal reequilibrar-lo amb l'aportació d'energia yin per tornar al benestar i l'harmonia. Una persona de caràcter yang tendeix a ser impulsiva, segura de si mateixa, amb tendència al lideratge, competitiva, poc tolerant, exacta i concreta.

El benestar es defineix com un equilibri entre el yin i el yang. Un desequilibri és el resultat d'una deficiència o un excés d'energia yin o d'energia yang. L'òptim és aconseguir que l’organisme s'adapti a les condicions canviants, mantenint l'equilibri entre aquestes dues energies oposades i complementàries.

Fixa't en els símbols següents que trobaràs al nostre packaging:

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yang.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yang, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yin.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin-yang, és a dir, adequat per contrarestar tant desequilibris yin com yang.

PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, LINALOOL*, LIMONENE*, GERANIOL*. * Components naturals dels olis essencials.

Instruccions d’ús: Ús tòpic. Perfum per diluir en una base portadora. Recomanació màxima: 1% (ús facial) i 3% (ús corporal).

Precaucions: Ús tòpic. Eviteu el contacte amb els ulls i altres àrees sensibles. Manteniu-lo fora de l'abast dels infants. Durant l'embaràs, la lactància o qualsevol tractament mèdic, consulteu el metge abans d’usar-lo. Alguns olis essencials són fotosensibilitzadors: no us exposeu al sol després de fer-los servir. Conserveu-lo en un lloc fresc (< 25 ºC) i sec, protegit de la llum. Inflamable.

  • Per eliminar les males olors i netejar l'ambient: poseu en el Difusor Matràs 5 gotes d'Oli Essencial de Pi, 5 gotes d'Oli Essencial d'Eucaliptus i 5 gotes d'Oli Essencial de Llimona.

PROPORCIONS PER A BARREGES:

  • Ús Facial: recomanem una proporció del 99% d'Oli Portador més l'1% d'Oli Esencial. Això es tradueix en 2 gotes d'oli essencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Ús Corporal: recomanem una proporció del 97% d'Oli Portador més el 3% d'Oli Esencial, la qual cosa suposa 6 gotes d'Oli Esencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Difusor: es recomana la utilització de difusors sense calor com el Matraz d'ALQVIMIA, ja que la calor modifica les propietats dels olis essencials. Utilitzar màxim de 10 gotes de Preparat d'Olis Essencials al difusor.

    Banyera: diluir un màxim de 10-15 gotes de Preparat d'Olis Essencials en una petita quantitat de llet (vegetal o animal), iogurt, mel, sal o Gel de Bany. Això és degut a que els olis essencials no són solubles en aigua i necessiten un vehicle per poder dissoldre's a la banyera.

    Inhalació amb Vapor: aplicar 5 gotes com a màxim de Preparat d'Olis Essencials sobre un cassó d'aigua calenta amb aproximadament 1-2 litres d'aigua, i realitzar inhalacions cobrint el cap i el cassó amb una tovallola, per mantenir el vapor durant més temps.

    Sauna: diluir 2 gotes com a màxim del Preparat d'Olis Essencials per cada 500ml utilitzats a la sauna.

    Spray ambientador: es recomana l'ús de l'Aigua de Colònia Anti-Stress d'Alqvimia.

Experimenta un
profundo bienestar
en armonía
y conexión

Hem trobat altres productes que et poden agradar!