Oli essencial de Lemongrass 10 ml

Oli essencial de Lemongrass 10 ml

Obsequi d'una màscareta facial Rejuvenate a una comanda superior a 80€. I dos màscaretas facials en una comanda superior a 160€
Subscriu-te i gaudeix de un 15% dte. en la teva pròxima comanda. Registra't i rep un REGAL DE BENVINGUDA en la teva primera compra online.
Mostres de cortesia | Enviament gratis a partir de 60€ | Lliurament en 24/48h en Península i Balears

Oli essencial de Lemongrass 10 ml

Utilitzem Trusted Shops com a proveïdor de serveis independent per a recopilar valoracions. Trusted Shops ha pres mesures per a garantir que es tracta de valoracions autèntiques. Més informació.
40,20 €
En estoc

L’Oli Essencial de Lemongrass o Cymbopogon schoenanthus oil, destil•lat al vapor de les fulles fresques, té unes potents propietats purificadores, a més d'ajudar als tractaments de la silueta i a la reducció de la cel•lulitis.

  • Descripción
  • Polarity

El lemongrass és una de les herbes aromàtiques naturals de l'Índia. Té un historial molt llarg en l'ús de la medicina tradicional índia, particularment davant de les febres i malalties infeccioses.

D'origen tropical, el lemongrass, conegut també com a canya santa -a Cuba-, zacate llimona -a Mèxic-, molojillo crioll -a Veneçuela-, herba llimona i herba calentura, en altres països de parla hispana, creix espontàniament a moltes zones d'Àsia, Àfrica i Amèrica encara que, en general, se la cultiva per al seu ús medicinal i cosmètic. Les fulles d'aquesta planta, que fan entre 60 i 120 centímetres d'altura, són allargades com a llistons, acomiaden una agradable aroma, poques vegades floreixen i prenen un color vermellós en assecar-se.

El component actiu del lemongrass és, en un 80%, aproximadament, el citral, un important material per a la perfumeria, confiteria i licoreria. La resta està composta pel geraniol, el farnesol, el nerol, el citronelol i el circen. Amb un perfum molt suau i un deix a llimona, l'oli de lemongrass és conegut popularment per ser un poderós antisèptic i repel·lent d'insectes.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: dermoprotector, astringent, desodorant, revitalitzant, tònic,equilibra les pells greixoses resultant ideal per al tractament de l'acne.

A Nivell Terapèutic: analgèsic, antimicrobià, antipirètic, carminatiu, febrífug,fungicida, galactogen, insecticida.

A Nivell Psicològic: antidepressiu, sedant.

És un dels 12 olis essencials indispensables per iniciar-se a l'aromateràpia a causa de les seves importants i diverses propietats. Un dels més poderosos olis essencials amb efecte reafirmant dels teixits. Amb propietats depuratives a nivell corporal, cosa que ho fa molt indicat en la lluita contra les cel·lulitis i en els tractaments reductors en general. Diferents estudis científics avalen les seves propietats com a potent anti-cancerigen. Juntament amb la citronella i la alabahaca, actua com a repel·lent d'insectes.

YIN

Etimològicament, significa "vessant de la muntanya que li dona l'ombra". L'energia yin és expansiva, lenta, centrífuga. És l'energia que està connectada amb el fred, l'aigua, la lluna, la feminitat, la relaxació, l’interior, la dispersió, la intuïció, la creativitat. Un cos yin tendeix a estar prim, no reté les cèl·lules grasses (adipòcits) sinó que les elimina.

Les persones amb tendència a yin tendeixen a l'espiritualitat: són creatives, artístiques, imaginatives, comprensives i hipersensibles.

El benestar es defineix com un equilibri entre el yin i el yang. Un desequilibri és el resultat d'una deficiència o un excés d'energia yin o d'energia yang. L'òptim és aconseguir que l’organisme s'adapti a les condicions canviants, mantenint l'equilibri entre aquestes dues energies oposades i complementàries.

D'aquesta manera, per als desajustos per un excés d'energia yin, es recomana utilitzar productes Alqvimia amb una polaritat o cara energètica més yang.

Fixa't en els símbols següents que trobaràs al nostre packaging:

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yang.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yang, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yin.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin-yang, és a dir, adequat per contrarestar tant desequilibris yin com yang.

CYMBOPONGON SCHOENANTHUS OIL, LIMONENE*, CITRAL*, LINALOOL*, GERANIOL*, EUGENOL*, ISO EUGENOL*. * Components naturals dels olis essencials.

Instruccions d’ús: Ús tòpic. Perfum per diluir en una base portadora. Recomanació màxima: 1% (ús facial) i 3% (ús corporal).

Precaucions: Ús tòpic. Eviteu el contacte amb els ulls i altres àrees sensibles. Manteniu-lo fora de l'abast dels infants. Durant l'embaràs, la lactància o qualsevol tractament mèdic, consulteu el metge abans d’usar-lo. Alguns olis essencials són fotosensibilitzadors: no us exposeu al sol després de fer-los servir. Conserveu-lo en un lloc fresc (< 25 ºC) i sec, protegit de la llum. Inflamable.

Tractament desodorant de peus:

  • Fer un bany de peus barrejant en aigua calenta: una cullerada de sal a la qual haurem afegit 5 ??gotes de Lemongrass, 1 gota d'Arbre del te i 3 gotes de Salvia. Rentar els peus a continuació amb Gel de Bany Anti-stress o Gel de Bany Arbre de Te.
  • A part, preparar una ampolla de 100 ml. amb la fórmula següent i aplicar-la a manera de friccions entre els dits dels peus al matí ia la nit: 100 ml d'Oli d'Ametlles, 20 gotes de Lemongrass, 20 d'Arbre de Te, 10 de Cajeput i 10 de Lavanda.

Com a reafirmant corporal i del bust: 30ml. d'Oli vegetal d'Avellanes, 10 ml. d'Oli vegetal de Germen de Blat, 10 ml d'Oli vegetal de Pastanaga amb 10 gotes d'Oli essencial de Lemongrass, 10 gotes d'Oli essencial de Geranio, 5 gotes d'Oli essencial de Patchouli, 5 gotes d'Oli essencial de Mirra. Utilitzar diàriament després del bany o dutxa com a massatge.

PROPORCIONS PER A BARREGES:

  • Ús Facial: recomanem una proporció del 99% d'Oli Portador més l'1% d'Oli Esencial. Això es tradueix en 2 gotes d'oli essencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Ús Corporal: recomanem una proporció del 97% d'Oli Portador més el 3% d'Oli Esencial, la qual cosa suposa 6 gotes d'Oli Esencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Difusor: es recomana la utilització de difusors sense calor com el Matraz d'ALQVIMIA, ja que la calor modifica les propietats dels olis essencials. Utilitzar màxim de 10 gotes de Preparat d'Olis Essencials al difusor.

    Banyera: diluir un màxim de 10-15 gotes de Preparat d'Olis Essencials en una petita quantitat de llet (vegetal o animal), iogurt, mel, sal o Gel de Bany. Això és degut a que els olis essencials no són solubles en aigua i necessiten un vehicle per poder dissoldre's a la banyera.

    Inhalació amb Vapor: aplicar 5 gotes com a màxim de Preparat d'Olis Essencials sobre un cassó d'aigua calenta amb aproximadament 1-2 litres d'aigua, i realitzar inhalacions cobrint el cap i el cassó amb una tovallola, per mantenir el vapor durant més temps.

    Sauna: diluir 2 gotes com a màxim del Preparat d'Olis Essencials per cada 500ml utilitzats a la sauna.

    Spray ambientador: es recomana l'ús de l'Aigua de Colònia Anti-Stress d'Alqvimia.

Experimenta un
profundo bienestar
en armonía
y conexión