Oli Essencial de Verbena 10 ml

Oli Essencial de Verbena 10 ml

Obsequi d'una màscareta facial Rejuvenate a una comanda superior a 80€. I dos màscaretas facials en una comanda superior a 160€
Subscriu-te i gaudeix de un 15% dte. en la teva pròxima comanda. Registra't i rep un REGAL DE BENVINGUDA en la teva primera compra online.
Mostres de cortesia | Enviament gratis a partir de 60€ | Lliurament en 24/48h en Península i Balears

Oli Essencial de Verbena 10 ml

Utilitzem Trusted Shops com a proveïdor de serveis independent per a recopilar valoracions. Trusted Shops ha pres mesures per a garantir que es tracta de valoracions autèntiques. Més informació.
71,80 €
En estoc

Aquest Oli Essencial de Verbena s'ha obtingut per la destil·lació al vapor d'aigua de les tiges florals de la planta Lippia citriodora, originària del Mediterrani. Té propietats antioxidants per la pell ajudant a alliberar-la de radicals lliures i, per tant, a reduir el seu estrès. L'Oli Essencial de Verbena es considera com un gran antidepressiu aromàtic, té una acció vivificant i vigoritzant.

  • Descripción
  • Polarity

La revetlla també es coneix popularment com a Herba Lluïsa o Revetlla d'Índies, es tracta d'una planta de la família Verbenaceae originària d'Amèrica del Sud. D'olor allimonada, molt dolça, exòtica, càlida i fruitera, l'oli essencial de revetlla és considerat com un gran antidepressiu aromàtic, la seva acció recau a portar alegria i benestar gairebé immediat; aquest oli essencial en el seu ús en el difusor té una acció vivifi cant i revigoritzant. Es cultiva com a planta ornamental i per les seves propietats medicinals. Des d'antic, se l'ha anomenat “l'herba de les bruixes”, ja que es feia servir molt en rituals màgics i encanteri

L'Oli Essencial de Verbena és considerat com un gran antidepressiu aromàtic, la seva acció recau a portar alegria i benestar gairebé immediat; aquest oli essencial en el seu ús al difusor té una acció vivificant i revigorizante.

L'Oli Essencial de Revetla té propietats antioxidants per a la pell ajudant a alliberar-la de radicals lliures i, per tant, a reduir-ne l'estrès. Té propietats calmants pel seu efecte antiinflamatori i pot ser utilitzat pel seu efecte il·luminador i com a regulador de la melanina.

Es tracta d'un oli essencial tranquil·litzant amb un marcat efecte anti-estrès. És un bon ansiolític en situacions de mals pensaments pel que aporta calma i harmonia. Aquesta acció calmant de l'atmosfera en el seu ús en difusor també ajuda a agafar un millor somni a causa de l'efecte relaxant general de l'Oli Essencial de Verbena.

Entre les seves propietats i beneficis destaquen:

A Nivell Cosmètic: Antioxidant i il·luminador, regulador de la melanina, ideal per a tractaments d'hiperpigmentació i/o taques. Tensioactiu, reafirmant, regenerador, antiarrugues.

A Nivell Terapèutic:Són múltiples les propietats terapèutiques d'aquest oli essencial, però entre elles es destaca que actua sobre l'estimulació del sistema nerviós parasimpàtic, regula els moviments de l'intestí, acció digestiva digestiva, ajuda contra el restrenyiment. Alleugereix el mal de cap, les migranyes i cefalees. Per ser tranquil·litzant, ajuda com a analgèsic antiflamatori. Calmant del dolor muscular, analgèsic, ajuda contra el dolor. Antisèptic, antiespasmòdic, carminatiu, desintoxicant digestiu, febrífug, sedant, estomàtic.

A Nivell Psicològic: Elimina els mals pensaments i trastorns de la ment que es manifesten en forma de bucle mental. Connecta amb gairebé tots els txakres, sobretot amb el tercer ull, reduint els mals pensaments, i amb el plexe solar, com a ansiolític i calmant. Aporta alegria i benestar, funciona com a antidepressiu. Calma l'ansietat, per la seva acció refrescant i estabilitzant. Tonifica, redueix l'estrès, torna el vigor davant de l'apatia i la desgana

YIN

Etimològicament, significa "vessant de la muntanya que li dona l'ombra". L'energia yin és expansiva, lenta, centrífuga. És l'energia que està connectada amb el fred, l'aigua, la lluna, la feminitat, la relaxació, l’interior, la dispersió, la intuïció, la creativitat. Un cos yin tendeix a estar prim, no reté les cèl·lules grasses (adipòcits) sinó que les elimina.

Les persones amb tendència a yin tendeixen a l'espiritualitat: són creatives, artístiques, imaginatives, comprensives i hipersensibles.

El benestar es defineix com un equilibri entre el yin i el yang. Un desequilibri és el resultat d'una deficiència o un excés d'energia yin o d'energia yang. L'òptim és aconseguir que l’organisme s'adapti a les condicions canviants, mantenint l'equilibri entre aquestes dues energies oposades i complementàries.

D'aquesta manera, per als desajustos per un excés d'energia yin, es recomana utilitzar productes Alqvimia amb una polaritat o cara energètica més yang.

Fixa't en els símbols següents que trobaràs al nostre packaging:

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yang.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yang, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yin.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin-yang, és a dir, adequat per contrarestar tant desequilibris yin com yang.

INGREDIENTS: Lippia Citriodora Extract.Contiene/contains: Limonene, Citral, Linalool

Instruccions d’ús: Ús tòpic. Perfum per diluir en una base portadora. Recomanació màxima: 1% (ús facial) i 3% (ús corporal).

Precaucions: Ús tòpic. Eviteu el contacte amb els ulls i altres àrees sensibles. Manteniu-lo fora de l'abast dels infants. Durant l'embaràs, la lactància o qualsevol tractament mèdic, consulteu el metge abans d’usar-lo. Alguns olis essencials són fotosensibilitzadors: no us exposeu al sol després de fer-los servir. Conserveu-lo en un lloc fresc (< 25 ºC) i sec, protegit de la llum. Inflamable.

PROPORCIONS PER A BARREGES:

  • Ús Facial: recomanem una proporció del 99% d'Oli Portador més l'1% d'Oli Esencial. Això es tradueix en 2 gotes d'oli essencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Ús Corporal: recomanem una proporció del 97% d'Oli Portador més el 3% d'Oli Esencial, la qual cosa suposa 6 gotes d'Oli Esencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Difusor: es recomana la utilització de difusors sense calor com el Matraz d'ALQVIMIA, ja que la calor modifica les propietats dels olis essencials. Utilitzar màxim de 10 gotes de Preparat d'Olis Essencials al difusor.

    Banyera: diluir un màxim de 10-15 gotes de Preparat d'Olis Essencials en una petita quantitat de llet (vegetal o animal), iogurt, mel, sal o Gel de Bany. Això és degut a que els olis essencials no són solubles en aigua i necessiten un vehicle per poder dissoldre's a la banyera.

    Inhalació amb Vapor: aplicar 5 gotes com a màxim de Preparat d'Olis Essencials sobre un cassó d'aigua calenta amb aproximadament 1-2 litres d'aigua, i realitzar inhalacions cobrint el cap i el cassó amb una tovallola, per mantenir el vapor durant més temps.

    Sauna: diluir 2 gotes com a màxim del Preparat d'Olis Essencials per cada 500ml utilitzats a la sauna.

    Spray ambientador: es recomana l'ús de l'Aigua de Colònia Anti-Stress d'Alqvimia.

Experimenta un
profundo bienestar
en armonía
y conexión