Oli Essencial d'Ilang-Ilang 10 ml

Oli Essencial d'Ilang-Ilang 10 ml

Subscriu-te i gaudeix de 15% dte. en la teva pròxima comanda. Registra't i rep un REGAL DE BENVINGUDA en la teva primera compra online.
PARTICIPA al nou SORTEIG i rep un regal segur.
Mostres de cortesia | Enviament gratis a partir de 60€ | Lliurament en 24/48h en Península i Balears

Oli Essencial d'Ilang-Ilang 10 ml

49,80 €
En estoc

És "la flor de flors" dels olis essencials. De l'ilang-ilang o Cananga odorata, se n'extreu un Oli Essencial amb notes càlides, florals, exòtiques i femenines. Des de fa anys, se’n coneixen les propietats afrodisíaques.

  • Descripción
  • Polarity

El seu nom significa “flor de flors”. El nom de ylang-ylang és un derivat de Tagalog (llenguatge filipí) de la paraula ilang que significa “salvatge”, a causa del seu hàbitat natural, o d'ilang-ilan que significa “raro” definint de forma suggerent la seva excepcional i delicada essència .

Aquest arbre exòtic originari d'Àsia tropical i cultivat a Java, Sumatra, Illes Comores té grans flors delicades de color rosa, malva o groc. Desprèn un perfum intens i característic. L'essència s'obté de la varietat de flors grogues.

A Indonèsia les flors de ylang-ylang s'esquitxen sobre el llit dels acabats de casar per tal d'afavorir els desitjos d'unió i com a símbol de puresa i amor. A les Illes Moluques es prepara un ungüent de ylang-yang i flors de cúrcuma per a ús cosmètic, dels cabells, malalties de la pell i per tractar la febre i les infeccions. Al segle passat es feia servir per als cabells en l'oli de Macasar i per alleujar les picades d'insectes.

Entre les seves propietats i beneficis destaca:

A Nivell Cosmètic: antiseborreic, regulador sebaci i equilibrant en el tractament de lapell greixosa i seca, tònic vitalitzant, descongestionant i detoxificant.

A Nivell Terapèutic: hipotensor, sedant.

A Nivell Psicològic: afrodisíac, antidepressiu, afavoreix la feminitat i l'autoconfiança.

És un dels 12 olis essencials bàsics per iniciar-se a l'aromateràpia. El millor oli essencial per utilitzar per netejar la pell. I és un gran regulador de les pells greixoses i la hipersecreció sebàcia, a causa de les seves propietats antisèptiques i hidratants.

A nivell emocional té nombroses propietats, especialment per a la dona: poderós relaxant, combat l'apatia, la resignació, la insatisfacció i el mal humor. I sobretot contribueix a augmentar el poder de seducció i la sensualitat femenina.

YIN

Etimològicament, significa "vessant de la muntanya que li dona l'ombra". L'energia yin és expansiva, lenta, centrífuga. És l'energia que està connectada amb el fred, l'aigua, la lluna, la feminitat, la relaxació, l’interior, la dispersió, la intuïció, la creativitat. Un cos yin tendeix a estar prim, no reté les cèl·lules grasses (adipòcits) sinó que les elimina.

Les persones amb tendència a yin tendeixen a l'espiritualitat: són creatives, artístiques, imaginatives, comprensives i hipersensibles.

El benestar es defineix com un equilibri entre el yin i el yang. Un desequilibri és el resultat d'una deficiència o un excés d'energia yin o d'energia yang. L'òptim és aconseguir que l’organisme s'adapti a les condicions canviants, mantenint l'equilibri entre aquestes dues energies oposades i complementàries.

D'aquesta manera, per als desajustos per un excés d'energia yin, es recomana utilitzar productes Alqvimia amb una polaritat o cara energètica més yang.

Fixa't en els símbols següents que trobaràs al nostre packaging:

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yang.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yang, és a dir, adequat per contrarestar desequilibris yin.

ying yang

Indica que és un producte amb càrrega yin-yang, és a dir, adequat per contrarestar tant desequilibris yin com yang.

CANANGA ODORATA FLOWER OIL, BENZYL BENZOATE*,LINALOOL*, FARNESOL*, GERANIOL*, EUGENOL*, CITRONELLOL*, LIMONENE*, ISO EUGENOL*. * Components naturals dels olis essencials.

Instruccions d’ús: Ús tòpic. Perfum per diluir en una base portadora. Recomanació màxima: 1% (ús facial) i 3% (ús corporal).

Precaucions: Ús tòpic. Eviteu el contacte amb els ulls i altres àrees sensibles. Manteniu-lo fora de l'abast dels infants. Durant l'embaràs, la lactància o qualsevol tractament mèdic, consulteu el metge abans d’usar-lo. Alguns olis essencials són fotosensibilitzadors: no us exposeu al sol després de fer-los servir. Conserveu-lo en un lloc fresc (< 25 ºC) i sec, protegit de la llum. Inflamable.

Per prevenir la caiguda dels cabells: una cullerada d'Oli Vegetal de Jojoba amb 3 gotes d’Oli Essencial d’Ilang-ilang i massatges al cuir cabellut.

Com a regulador sebaci per a pells grasses: en 20 ml d'Oli Vegetal de Jojoba, afegiu-hi 5 gotes d'Oli Essencial d’Ilang-ilang. Apliqueu-vos-ho cada nit a manera de sèrum.

PROPORCIONS PER A BARREGES:

  • Ús Facial: recomanem una proporció del 99% d'Oli Portador més l'1% d'Oli Esencial. Això es tradueix en 2 gotes d'oli essencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Ús Corporal: recomanem una proporció del 97% d'Oli Portador més el 3% d'Oli Esencial, la qual cosa suposa 6 gotes d'Oli Esencial per cada 10 ml. d'Oli Portador.
  • Difusor: es recomana la utilització de difusors sense calor com el Matraz d'ALQVIMIA, ja que la calor modifica les propietats dels olis essencials. Utilitzar màxim de 10 gotes de Preparat d'Olis Essencials al difusor.

    Banyera: diluir un màxim de 10-15 gotes de Preparat d'Olis Essencials en una petita quantitat de llet (vegetal o animal), iogurt, mel, sal o Gel de Bany. Això és degut a que els olis essencials no són solubles en aigua i necessiten un vehicle per poder dissoldre's a la banyera.

    Inhalació amb Vapor: aplicar 5 gotes com a màxim de Preparat d'Olis Essencials sobre un cassó d'aigua calenta amb aproximadament 1-2 litres d'aigua, i realitzar inhalacions cobrint el cap i el cassó amb una tovallola, per mantenir el vapor durant més temps.

    Sauna: diluir 2 gotes com a màxim del Preparat d'Olis Essencials per cada 500ml utilitzats a la sauna.

    Spray ambientador: es recomana l'ús de l'Aigua de Colònia Anti-Stress d'Alqvimia.

Experimenta un
profundo bienestar
en armonía
y conexión